Publicerad: | Nyheter

God jul…

År 2023 är snart till ända och så här dagarna före jul vill vi skicka en julhälsning till Dig!

Vi vill tacka alla klienter, samarbetspartners och bekanta för ett år med många spännande projekt och trevligt samarbete med Er!

Tillsammans har vi genomfört många roliga och samhällsnyttiga uppdrag och utvecklat vårt gemensamma samhälle. Vi hoppas få gör det med er även nästa år.

Som julen kan vara magisk kan också ett gott samarbete vara det – där vi kompletterar varandra så att slutprodukten blir större än de ingående delarna.

Likt en fusionsprocess där man slår ihop grundämnen och får ut mer energi än man stoppar in. 1+1 kan faktiskt bli 3!

Vi på Stangdell & Wennerqvist väljer att fortsätta vårt stöd till de mest utsatta och i år genom att skänka medel till brunnsborrning för rent vatten, genom Läkarmissionen. Rent vatten är vårt viktigaste livsmedel.

Ta till vara på julen och försök göra den magisk för en stund, som barn brukar se på julen. Ha tålamod och var bara i stunden, unna dig att ta det lugnt och umgås och bry dig om dina nära och kära. Hittar du inte den rätta julstämningen så rekommenderas en dos av Kurt Nilsens och norska KORKs julkonserter.

Tänd ett ljus på julafton och låt det brinna. Skänk någon en särskild tanke. Julen är en tid av hopp och visst får vi tro på ljusare och bättre tider!

Vi önskar Dig den bästa av jular!

…och ett gott och fredligt nytt år 2024!

Till Dig från oss alla på Advokatfirman Stangdell & Wennerqvist