Publicerad: | Nyheter

Biträdande jurist med intresse för miljö- och fastighetsrätt sökes!

Vi på Advokatfirman Stangdell & Wennerqvist biträder våra uppdragsgivare i mål och ärenden med anknytning till samhällsbyggnation samt företräder dessa inför myndigheter och domstolar i alla instanser. Vi arbetar med såväl stora som små projekt. Vår specialistkompetens ligger huvudsakligen inom miljö- och fastighetsrätt, VA-rätt, plan- och byggfrågor (PBL), upphandlingsfrågor, allmän avtalsrätt samt skadeståndsrätt. För närvarande är vi åtta jurister på firman som arbetar i lokaler centralt belägna vid Gustav Adolfs Torg i Göteborg. Tillsammans med vårt team, driver vi många spännande och motiverande projekt med stort engagemang för våra klienter, i varje ärende. Du kan läsa mer om oss på http://www.swlaw.se.

Om rollen

Vi söker nu en biträdande jurist med intresse för miljö- och fastighetsrätt som vill arbeta och utvecklas inom våra specialistområden under cirka 1 år, då en av våra kollegor är på föräldraledighet. För rätt person i teamet finns stora möjligheter till en fortsättning tillsammans med oss. Förutom en god analytisk förmåga och ett brinnande intresse för ovan nämnda rättsområden, söker vi en person som kan passa in i vårt företagsklimat som präglas av prestigelöshet, nära samarbete och korta beslutsvägar. Det viktigaste för oss är din personlighet. Vi är en mindre byrå som lägger stor vikt i möjligheten att kombinera ett stort intresse för samhällsjuridiska projekt, tillsammans med ett privat- och familjeliv. Flexibilitet och förtroende är något som står oss nära.

Ansökan

Är du vår nya kollega som delar vårt intresse för miljö- & fastighetsrättsliga frågor och vill utvecklas inom detta? Då har du kommit rätt! Slut dig samman med ett härligt gäng som dagligen förenar specialistkunskap och erfarenhet, i varje ärende!

Vi ber dig att skicka en skriftlig ansökan med personligt brev, CV, betyg och övriga intyg via e-postadress: felicia@swlaw.se, senast den 30 nov 2023. Tillträde enligt överenskommelse.

 För ytterligare upplysningar om tjänsten i sig kontakta advokat Rickard Hulling via e-postadress: rickard@swlaw.se alternativt via telefon: 031 – 15 14 90